Een uitnodiging maken voor een feest of verjaardag, dat doe je eenvoudig zelf bij Kaartjeposten.nl. Kies een mooie uitnodigingskaart uit de collectie, schrijf de tekst, voeg eventueel nog een of meerdere eigen foto's toe, en je uitnodigingen zijn klaar.

Maak je liever je eigen ontwerp? Dat kan natuurlijk ook! Upload een zelf gemaakte uitnodiging, of maak je kaart zelf in de handige Online Kaartenmaker. In een handomdraai maak je de mooiste kaarten helemaal zelf, of je nu op een laptop werkt, een tablet of smarthone!

De uitnodigingskaarten worden dagelijks professioneel gedrukt en met gratis enveloppen dezelfde dag nog naar je verzonden. Je hebt je uitnodigingen dan de volgende dag al in huis. Makkelijker kan het bijna niet!

Wil je de uitnodigingen liever direct laten versturen? Maak dan gebruik van de gratis verzendservice. Upload je adresboek via Excel, en met een druk op de knop verstuur je ze allemaal!

Kaartjeposten.nl is al sinds 2004 actief als online aanbieder van echte wenskaarten en biedt niet alleen kaarten van uitstekende kwaliteit, maar heeft de kaarten aantrekkelijk geprijsd!

Uitnodigingskaarten Kaartjeposten.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede

Tel: 053-7513535

Ga naar de website