SPORTS UNLIMITED is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het professioneel organiseren van sportieve activiteiten. Sporten waarbinnen avontuur, uitdaging en het verleggen van grenzen de toon aangeven. Een ervaren en enthousiast team buitensportinstructeurs, hoogwaardige materialen en gedegen veiligheidsmaatregelen staan al sinds 1988 garant voor een onvergetelijke ervaring.

Naast het leveren van een gezond, sportief product staan ontspanning, gezelligheid en humor hoog in het vaandel! We bieden outdoor arrangementen, aciviteiten en accommodaties aan in de Ardennen en Nederland. Tevens kunt u bij ons terecht voor verhuur van sport, spel en zeskamp materiaal, attracties, tenten en kampeerbenodigdheden. Onderstaand een greep uit ons programma-aanbod, dat overigens op sportief gebied op elk gewenst niveau is aan te passen:

survivals, paintball, vlotbouwen en varen, kajakken, ATB-fietsen, abseilen, klimmen, tokkelen, speleologie, 4x4 Rijden, inline skating, bedrijfstrainingen, verhuur materiaal, oriëntatietochten, treasure-hunt, puzzeltochten, fietsen, steppen, waterfietsen, initiatietest zes en meerkampen, sportdagen, boogschieten, karten, quadrijden, zeilen, city survivals, strandactiviteiten, etc.

SPORTS UNLIMITED biedt programma‚s op maat voor groepen vanaf tien personen, maar heeft ook ervaring in het organiseren van evenementen voor meer dan 500 deelnemers.

Sports Unlimited
Bosanemoon 12
1852 XR Heiloo

Tel: 072-5340629

Ga naar de website