Zoekt u een leuk cadeau voor de geboorte van een baby in uw familie of vriendenkring? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Mijneersteklompjes.nl verkoopt geboorteklompjes voor particulieren en bedrijven. Uw geboortekaartje wordt op de klompjes geschilderd en gebrand. Onze prijzen zijn dusdanig laag, doordat er door eigen mensen aan gewerkt wordt, dit zijn mensen met gouden handjes! Onze internetsite die nu al drie maanden loopt, is dan ook een geweldig succes.

Je merkt dat steeds meer mensen op internet surfen en online – artikelen bestellen. Geboorte klompjes zijn een passend cadeau om op deze manier te verkopen. Mensen hebben tegenwoordig te weinig tijd om te shoppen, en op deze manier heb je de mogelijkheid om tijdbesparend, toch een mooi kraamcadeautje uit te zoeken. Wij zorgen ervoor dat wij na een bestelling dan ook binnen 4 dagen uw opdracht kunnen leveren

Wij bereiden onze site elke maand met nieuwe producten uit. Het is begonnen met klompjes maar krijgen steeds meer de vraag naar een geheel pakket. Onze site is daarom nu al uitbereid met knuffels. De volgende artikelen die wij gaan verkopen zijn Gastendoekjes, Baddoek, Douchelaken. Deze borduren wij dan met de naam.Zoals vermeld wordt ons assortiment regelmatig aangevuld met nieuwe en originele producten. Dus bezoek regelmatig onze site.

Mijneersteklompjes
Postbus 402
7000 AK Doetinchem

Tel: 0314-324933

Ga naar de website