Afzetpaaltjes huren

Bij het organiseren van je events heb je soms paaltjes nodig om je rode loper af te schermen. Het hangt natuurlijk af van welk event je organiseert, maar een rode loper straalt altijd wat klasse uit, mogelijk kan je bij elk evenement dat je organiseert een rode loper plaatsen. Als je die rode loper dan nog vergezelt van afzetpaaltjes, straalt dit helemaal klasse uit.

Ronde loper bij je events

Indien je een rode loper plaatst op je feest of business event, heb je eventueel paaltjes nodig om de rode loper af te zetten. Die paaltjes zorgen voor iets meer klasse, ze stralen klassen uit en zorgen er tegelijkertijd voor dat de rode loper vrij blijft en dus op die manier ook meer zichtbaar wordt.

Welke paaltjes kiezen voor je rode loper?

Er zijn zeer veel soorten paaltjes voor het afzetten van je rode loper. Er bestaan bijvoorbeeld paaltjes die afgewerkt zijn met een bol bovenaan, of afzetmarkt met een ovale kop bovenaan. Er bestaan afzetmarkten met een uittrekbaar lint of afzet paaltjes waarbij je het lint apart bevestigd. Afzetpaaltjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren, denk maar aan chroom, messing of zwart. Zo kan je gemakkelijk kiezen voor de kleur of stijl die het beste bij jou en bij je event past.
Het is natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de stabiliteit van de paaltjes en de stevigheid. Aangezien je gasten niet altijd zo voorzichtig zijn en een opvallend paaltje toch voor wat problemen zou kunnen zorgen.

Voordelen van het huren van afzetpaaltjes in plaats van kopen

Als je afzetpaaltjes zou kopen, kan dat zeer duur uitkomen, ieder paaltje kost al gemakkelijk meer dan 50 euro (en het kan oplopen tot boven 200 euro per paaltje) en dan dien je de lintjes er ook nog bij te kopen. Als je Afzetpaaltjes gekocht hebt, dien je ze na je feestje of business event natuurlijk ook nog ergens op te bergen. Thuis hebben we niet altijd al te veel opbergruimte, vandaar dat het soms interessanter kan zijn om ze gewoon te huren.
Het huren van afzetpaaltjes is niet erg duur, je kan al gemakkelijk een afzetpaaltje huren voor 5,50 euro per stuk en daarbij kan je het lint voor 2,50 per stuk vinden. Op die manier kan je veel goedkoper uitkomen dan dat je de paaltjes zelf zou kopen, tenzij je natuurlijk iedere week een part organiseert waarbij je Afzetpaaltjes nodig hebt.

Het is natuurlijk de moeite waard om de verschillende prijzen en de verscheidene mogelijkheden met elkaar vergelijken. Zo kan je kijken naar je persoonlijke situatie en kijken wat voor jou het interessantste is, eventueel de paaltjes kopen of huren. Zoals hiervoor al vermeld kan het slimmer te zijn om ze te huren als je ze toch niet zo vaak of slechts eenmalig nodig hebt.

Bron: in-liner.be

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest