Allemaal hebben we regelmatig wel iets te vieren. Een bijzondere verjaardag, een promotie, een geboorte, een jubileum of een verrassingsfeest.Ietste4.nl helpt u met op maat gesneden diensten: een enkel advies, de volledige organisatie of een bijzondere aankleding van uw huis of locatie. Ons motto is: u de fun, wij de vaat. Uw wensen en smaak zijn bepalend. Traditioneel, trendy, klassiek, kleurig of volgens thema: u vraagt, wij organiseren. Met veel enthousiasme zoeken we naar de beste combinatie van vraag en aanbod, zodat uw feest anders dan anders is, maar voor een redelijk tarief.

ietste4en.nl neemt u alle organisatie uit handen en verzorgt uw feestje tot in de puntjes, geheel naar úw smaak en wens. Is het budget beperkt, of kunnen juist kosten noch moeite gespaard blijven: ietste4en.nl denkt graag met u mee.

Speciaal zijn onze arrangementen bij u thuis. Wij verzorgen de catering, aankleding, ontvangst en bediening in aangepast aan het thema of uw sfeer.

U kunt eventueel zelf voor de drank zorgen. U heeft een onbezorgde middag of avond met uw gasten en na afloop wordt alles afgewassen en opgeruimd.

B.v voor uitgebreide verjaardag, huwelijks feest of andere soortige ontvangst.

Ietste4en
Amnsteldijk 31 hs
1074 HT Amsterdam

Tel: 020-6628136

Ga naar de website