De Egberdina is een fantastische lokatie om anderen weer eens te ontmoeten en de relaties te verdiepen. Dit klassieke zeilschip is dé plek om de banden met elkaar aan te halen. Kom met uw collega’s, vrienden, relaties of familie een dag varen en geniet van het zeilen, het water, de zon en de ruimte. Het actieve meehelpen met het zeilen versterkt de teamgeest. Samen trekt u bijna 400 vierkante meter zeil omhoog. U zorgt er samen voor dat dit schip van 70 ton met bolle zeilen door het water gaat. En als die zeilen staan is er ruimte voor rust, voor een goed gesprek of een lekker glas wijn. De beslotenheid van het schip en de ruimte eromheen inspireert uw gezelschap. Door de informele sfeer leert u elkaar kennen, beter kennen, of anders kennen.

De ‘Egberdina’ is één van de oudste schepen die in Nederland rondzeilen. Dit zeilend monument werd gebouwd in 1882, de tijd dat er nog echt gezeild moest worden op de grote rivieren. het schip beschikt dan ook over uitstekende zeileigenschappen. De Egberinda ligt niet altijd rechtop. Ze zeilt sportief, als een scherp jacht, wat de interactie met wind en water alleen maar mooier maakt.

Uw schipper is een enthousiaste én sportieve zeiler en een uitstekend gastheer. Samen met de andere bemanningsleden vormt hij een hecht en op elkaar ingespeeld team dat klaarstaat voor ú.

Egberdina
Binnenluiendijk 14
1621 ME Hoorn

Tel: 06-51164509

Ga naar de website