huur een stripper

Striptease shows worden vaak geassocieerd met vrijgezellenfeestje of verjaardagen, maar deze trend breidt zich vaker uit. Speciale striptease shows worden alsmaar meer georganiseerd voor stijlvolle organisaties en feesten. Gespecialiseerde dansers, modellen en clubs halen het beste in zichzelf naar boven om een topshow te presenteren met een sensuele toets. In dit artikel bespreken we een aantal speciale striptease showt die jij ook op jouw feest kunt boeken. Maak van jouw evenement een unieke ervaring voor alle genodigden!

Breng het feestje op gang!

Dansers brengen het feestje goed op tempo. Boek een speciale striptease show om je gasten in de juiste sfeer te brengen. Een aantal dames en heren op dansblokken, een goeie beat en de juiste belichting, zijn de ideale mix voor een stevig feest. Deze dansers zijn vaak niet helemaal naakt, maar eerder schaars en sensueel gekleed en zijn zeer bedreven dansers. Maak duidelijke afspraken, zeker wanneer er minderjarigen op jouw organisatie aanwezig zijn. Ze kunnen zowel geboekt worden als stripper, maar ook de term gogodanser denkt deze lading. Van dit type shows mag je veel sensualiteit verwachten maar minder seksuele uitlatingen zoals expliciet naakt.

Kwalitatieve strippers zijn ook bedreven in het opzwepen van het publiek. Zij worden heel vaak ingehuurd om het tempo van het feestje op te drijven. Organiseer je bijvoorbeeld een walking dinner met aansluitend een dansfeest met DJ, dan kan een speciale striptease show als overgang gebruikt worden tussen deze twee onderdelen. Denk hier aan een striptease show in burlesk stijl. Net zoals bij gogodansers gaat het hier eerder over sensuele dans en een performstijl eerder dan naaktshows.

Pocahontas of politieagent

Wil je graag een speciale striptease show voor je vrijgezellenfeestje of verjaardag aangepast aan jouw behoeftes? Dan kun je ook een stripper boeken die zich bijvoorbeeld uitdost in jouw favoriete sexy personage. Cosplay, waarbij de stripper zich kleedt als een animepersonage, computergame personage of cartoonfiguur zijn tegenwoordig heel populair. Veel vrouwelijke manga/anime personages zijn heel sensueel en prikkelen de fantasie. Cosplay kledij bevat niet enkel outfits, maar ook accessoires zoals namaak zwaarden, zwepen en degelijke meer. Dit om de fantasie echt te doen lijken.

Daarnaast blijven de klassieke figuren zoals een politieagent, een verpleegster, of een brandweerman blijven steeds aantrekkelijk en veel geboekte striptease shows. Uniformen blijven een prikkelende fantasie en zijn daarom perfect geschikt voor een speciale striptease show. Jouw favoriete stripper heeft zeker en vast een uitgebreide collectie aan outfits. Laat hem of haar zeker weten waar jij van houdt om het een onvergetelijke en unieke ervaring te maken! Veel stripgenot!