Gooi uw zorgen overboord en ga lekker zeilen met uw personeel, relaties of familie. Of wat dacht u van een echt huwelijksbootje tijdens de bruiloft? Naast de vele arrangementen is er vooral plaats voor uw eigen wensen, want geen feest is hetzelfde.

Verleden, heden en Toekomst gaan hand in hand aan boord van deze tweemaster. De 'Toekomst' is ontworpen naar het historische type van de zeetjalk. En uitgevoerd in de beste tradities van de zeilvaart. Maar… het schip is nagelnieuw! En… gebouwd op de toekomst! Wat blijft is de klassieke belijning en zeewaardigheid.

De Toekomst en zijn bemanning hebben u veel te bieden. Een dag vol actie en competitie, een uitstapje naar "Neerlandsch Verleeden" of een training om nooit te vergeten. Wat de Toekomst u vooral biedt, is een goede plek voor conversatie en ontspannen samenzijn. Afhankelijk van uw wensen kan een plan worden gemaakt. U kunt een stadje of dorp aandoen voor een wandelingetje, rondleiding, museumbezoek of andere activiteit. Wat denkt u van een artiest die u op het andere been zet? U kunt gewoon een dag lekker rondzeilen op het IJsselmeer of een wedstrijd houden als u met meerdere schepen vaart. Uit de keuken kunt u al het lekkers laten komen dat u wenst. De openingstijd van de bar kunt u zelf bepalen!

Binnen is de Toekomst prachtig ingericht, groot genoeg voor een vergadering of een feest. De tafels kunnen verplaatst worden voor een dansje of in carré gezet voor uw vergadering.

De Toekomst
Eikstraat 20
1623 LS Hoorn

Tel: 06-22668098

Ga naar de website