Getevents

Zoekt u een stand up comedian of een volledige comedy show? Comedy Spot verzorgt elke comedy-event tot in de puntjes. De professionele comedians van Comedy Spot geven ook Comedy Workshops. Leer het vak zelf en maak samen met uw gezelschap de grootste lol. Comedy Spot heeft een groot bestand aan stand up comedians, cabaretiers en humoristen. Ook voor comedy op maat is Comedy Spot de aangewezen partij. Na een opdracht van een bedrijf of gezelschap schrijven de comedians grappen en verhalen op maat. Ideaal voor een bruiloft, een bedrijfsuitje, een afscheid van een collega of elk andere bijeenkomst die humor en hilariteit verdient.

Comedy Spot verhuurt stand up comedians en cabaretiers voor een betaalbare prijs.
Het kan gaan om een solo-optreden of een volledige comedy show ingevuld door meerdere comedians. Als opdrachtgever kunt u zelf de gewenste tijdsduur aangeven. Comedy Spot biedt 24/7 service. U kunt vandaag zelfs al voor morgen een comedian boeken. Daarnaast geven de comedians van Comedy Spot ook Comedy Workshops voor gezelschappen. Leer zelf grappen maken en elkaar te ‘roasten’. Ook voor cabaret en comedy op maat is Comedy Spot inzetbaar.
Bij maatwerk voor een bedrijf of gezelschap schrijft de stand up comedian een show op maat. Comedy maatwerk is bij uitstek geschikt voor een verjaardag, bruiloft, personeelsuitje of voor een andere gelegenheid waarbij humor en verrassing gewenst is.

Comedyspot
Van Boshuizenstraat 549
1082 AV Amsterdam

Tel: 020-7009439

Ga naar de websit