ONTDEK DE SPECTACULAIRE WERELD VAN HET CIRCUS MET CIRCUS ADIEJOS

Een hele dag bezig zijn met nieuwe dingen leren, schitterende acts maken, ontzettend veel lol hebben. En dan tot slot het spelen van de voorstelling en het applaus... Een dag met Circus AdieJos galmt nog lang na in de gangen van uw bedrijf of school.

Maar het is nog veel meer. Circus is iets waar iedereen aan mee kan doen, ongeacht leeftijd, kracht of lenigheid. Circus is koorddansen, theater, ballopen, jongleren, acrobatiek, eenwielfietsen, goochelen... teveel om op te noemen. Dus voor iedereen wel een passend onderdeel. Het is een ontdekkingstocht naar onvermoede (creatieve) kanten van jezelf en de ander. Bovendien moeilijk genoeg om de uitdaging aan te gaan.Circus AdieJos maakt samen met u een programma op maat …

Circus AdieJos biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om "gewoon" een feestelijke dag met uw personeel of de kinderen te hebben. Circusmaterialen uitproberen, technieken leren, theatrale acts maken, kortom, een dag vol plezier en ontspanning. En waarbij het spelen van de eigen voorstelling, compleet met decor, kostuums en muziek, het onvergetelijke hoogtepunt van de dag zal zijn.

U kunt ook kiezen voor een dag waarbij het accent meer ligt op teambuilding. De doelstellingen worden spelenderwijs geïntegreerd. Door samen bezig te zijn met de verschillende circusmaterialen en het maken van een voorstelling ontstaat een sfeer van ongedwongen plezier maken met elkaar. De circustechnieken vragen om intensieve samenwerking en vertrouwen in elkaar. Zo worden grenzen verlegd, verdwijnen oude patronen en ontstaan nieuwe omgangsvormen… variërend van een half uur tot een compleet verzorgde circusdag

Welke mogelijkheid u ook kiest, Circus AdieJos zorgt voor professionele docenten, al het benodigde (circus)materiaal, het decor, de kostuums en de muziek. En voor een bijzondere dag die nog lang op ieders netvlies blijft hangen.

Circus AdieJos
Eurovisieplein 38
3402 GD IJsselstein

Tel: 030-6382457

Ga naar de website