ad hosman bloem1

Bloemsierkunst Ad. Hosman is een bloemenspeciaalzaak met een goede reputatie in Utrecht en omstreken. Al 75 jaar staan wij garant voor goede service, vakmanschap en een breed assortiment met superieure kwaliteit. Veelzijdigheid is onze specialiteit. U kunt bij ons terecht voor gelegenheidsbloemwerk, zoals bruids- en rouwarrangementen, maar ook voor interieuradviezen. Tevens verzorgen wij graag de decoraties van uw diners en feesten. Boeketten en bloemstukken stellen wij vakkundig en creatief voor u samen. Daarnaast beschikken wij over een ruime collectie luxe glas- en aardewerkproducten. Voor bedrijven verzorgen wij graag opdrachten die uiteenlopen van bloemen op de balie tot divers ander bloemwerk.

Onze bloemcreaties worden gekenmerkt door een combinatie van klassieke en moderne elementen met veel aandacht voor harmonie tussen bloemen en ondergrond. Het resultaat is altijd verrassend en sprankelend.

Bloemsierkunst Ad. Hosman is lid van Fleurop Interflora. Wij bezorgen dus overal ter wereld. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Ondernemersvereniging Utrecht Centrum Oost.

Bloemsierkunst Ad Hosman
Nachtegaalstraat 71
3581 AE Utrecht

Tel: 030-2311554

Ga naar de website

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest