cars and stars

Ieder bedrijf heeft wel eens een feestje. En wat ga je doen om het bedrijfsfeest voor iedereen aantrekkelijk te maken? Iets dat voor iedereen toegankelijk is en tegelijk opwindend, met een spel element. Een voorbeeld van een evenement voor bedrijven is het inhuren van een echte F1 Race Simulator. Met zo’n F1 simulator waan je je in een echte raceauto! Met realistisch beeld, geluid, een echt racestuur en echte circuits kan iedereen zich even Max Verstappen voelen. Onder aanmoediging van collega’s wordt ieder evenement, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, receptie, beurs of vrijgezellenfeest is een belevenis.

Hoe werkt een race simulator?

Met een of meerdere mensen stap je in de cockpit van een formule 1 auto. Het zijn soms zelfs echte gebruikte F1 auto’s die zijn omgebouwd naar Race Simulator! En dan draait het na het instappen natuurlijk om racen! Met 1 of meerdere collega’s (of vrienden) tel je af naar de start en dan Go Go! Wie komt er het eerst over de finish en wie zet de snelst rondetijd neer? Net als bij karten worden de tijden bijgehouden en kan de race competitie beginnen.

Waar kan ik een Formule 1 Simulator huren?

Bij Cars and Stars kunt u niet alleen een race simulator huren maar ook een bandenwisselspel. Zo kan je als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest een pitstop nabootsen. Te gek! Want het draait om teamwork, timing en natuurlijk heel veel lol. De meeste vrijgezellenfeestjes gaan karten, ook een adrenaline rush, maar wacht maar tot je met een helm op je hoofd in een ronkende racewagen stapt en een echt F1 circuit voor je kiezen krijgt. Bovendien kan er in een simulatie spel niet echt iets misgaan. Dit maakt het ook toegankelijk voor een bredere doelgroep en zelfs gehandicapte mensen. Wacht niet langer en neem een kijkje op de website van Cars and Stars om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn om je bedrijf, feest of beurs om te toveren tot race-arena.

CARS and STARS Events
Industriestraat 1
NL-7582 CR LOSSER

Tel: 06-10246279 / 06-53941113

F1 Simulator Huren