ballonvaart maken

Bekijk het land eens van bovenaf, vanuit een luchtballon.
Je ziet ze vaak grote, statige luchtballonnen. Ver weg doemen ze op als stipjes aan de horizon of dichtbij verschijnen ze boven je huis. Statig, zwevende gekleurde ballen tegen een prachtige lucht.

Ga ballonvaren

Voel je je al wegdromen, zie je je al wegglijden? Zou je het wel eens van de andere kant willen beleven? Dan moet je zeker eens gaan ballonvaren. Bij Ballonvaartmaken.com worden ballonvaarten boven heel Nederland en België aangeboden voor iedere gelegenheid die je maar kunt bedenken.

Voor ieder feest of gelegenheid

Ga ballonvaren als een bedrijfsuitje, familiedag of als unieke gebeurtenis op een vrijgezellendag. Voel je letterlijk in de wolken met een huwelijksaanzoek in de lucht. De professionele specialisten van Ballonvaartmaken.com maken van iedere ballonvaart iets heel bijzonders.

Kwaliteit en vrijheid

Er zijn opstijgplaatsen door heel Nederland en België en het is vaak mogelijk om over je eigen woonplaats heen te varen. Minimaal een uur genieten van de mooiste uitzichten vanuit een luchtballon, terwijl je je zo vrij als een vogel voelt. Met Ballonvaartmaken.com is het altijd een feest en er is een ballonvaart voor iedere feestelijke gelegenheid.

Waarom Ballonvaartmaken.com?

Ballonvaartmaken.com biedt prachtige vaarten in een luchtballon aan. Een ballonvaart is een ervaring om nooit meer te vergeten. Zo kunt u over uw stad of dorp varen of genieten van een picknick. Of wat dacht u van de zon op zien komen of de zon onder zien gaan? Ballonvaartmaken.com is al jarenlang hét adres voor je ballonvaart. Zij hebben ervaring met huilende kinderen, bange moeders en schuchtere opa`s, dus dat komt helemaal goed. De topprioriteit is - naast veiligheid - het plezier van de passagiers, en dat merk je! De ongeveer een uur durende vaart vieren ze met een glaasje koele champagne na afloop, wat de ervaring helemaal compleet maakt. Kortom, een ballonvaart bij Ballonvaartmaken.com is een onvergetelijke ervaring.

 

Ballonvaartmaken.com
Edisonweg 30
4207 HG Gorinchem

Tel: 0183-513364

Ga naar de website