Weg met de Baas
Duivendrechtsekade 85
1096 AJ Amsterdam

Tel: 020-6154183
Fax: 020-6690314


http://wegmetdebaas.nl

Weg met de Baas

Met het bedrijf op pad, maar waar naar toe? Samen met je collega‚s doen waar je zelf zin in hebt.

Wegmetdebaas is een uniek interactief platform met honderden aanbieders van bijzonder originele bedrijfsuitjes en incentives. De arrangementen zijn vernieuwend en gevarieerd. Dat komt omdat men kan kiezen uit 16 verschillende categorieën.

Op www.wegmetdebaas.nl krijgt men namelijk de mogelijkheid om te kiezen. Voor een activiteit die aansluit op de specifieke interesse van het personeel; van creatief, kunst, culinair, theater en themafeesten tot body & spirit, outdoor/ indoor evenementen en teambuilding.

Nadat een keuze is gemaakt, geeft wegmetdebaas een overzicht van de organiserende bedrijven. Deze lichten d.m.v. tekst en foto‚s weer de aparte kenmerken toe; zoals het speciale karakter van de activiteit, locatie of het deelnemers aantal.

Nu kan iedereen op zijn gemak zoeken, vinden en kiezen. De aanbieders kunnen eenvoudig worden vergeleken. De zoekmachine toetst het aanbod door de preferenties in te vullen. Meer informatie over deze interactieve manier om personeel op originele wijze te verwennen vindt u op www.wegmetdebaas.nl.

Dus of het nu gaat om 1 dag, weekeinde of week `WegmetdeBaas´ geeft een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden in binnen èn buitenland. Weg met de Baas maakt uw zoektocht leuk, overzichtelijk en eenvoudig.

Meer info