Trouwzeker
Duinlustweg 16
2051 AA Overveen

Tel: 023-5440715
Fax:


http://trouwzeker.nl

Trouwzeker

Bruiloftverzekering van TrouwZeker

JA, ik wil! Het zal u nu al als muziek in de oren klinken. Maanden van voorbereiding, waarin u alles tot in de puntjes regelt om deze dag vlekkeloos te laten verlopen: een schitterende locatie, een diner met uw dierbaren en een spetterend feest. Al met al dus een bruiloft zoals een bruiloft hoort te zijn.

Maar ondanks het feit dat u alles tot in de puntjes voorbereidt, laten sommige zaken zich niet voorspellen. Zo kan het zo zijn dat u uw bruiloft moet afbreken of annuleren. Op de trouwdag zelf of nog tijdens de voorbereidingen.

Wat bijvoorbeeld als uzelf of uw partner, één van uw familieleden of een getuige ernstig ziek wordt? Of wat als de geplande accommodatie onbruikbaar is geworden? Dan valt niet alleen uw trouwdag in het water, maarook de gemaakte kosten blijven staan.

De bruiloftverzekering van TrouwZeker biedt standaard in iedere variant dekking tegen kosten. De bruiloftverzekering is er voor het annuleren, uitstellen, voortijdig beëindigen of tussentijds onderbreken van het huwelijk door onheil van buitenaf. U kunt hierbij denken aan de volgende kosten: Bruidskleding en accessoires, huur van vervoer, huur van de accommodatie, catering, foto-/videograaf, entertainment.

Meer info