Next Generation
Vreelandseweg 9
3632 EP Loenen a/d Vecht

Tel: 06-26194751
Fax: 0294-237166


http://nextgeneration-drivein.nl

Next Generation

Justin Wolst en Ruben Duintjer zijn de drijvende krachten achter deze drive-in-show, wij verzorgen voor iedere gelegenheid de juiste licht en geluidsapparatuur en maken er een groots feest van. Uiteraard kunnen wij ook uw presentatie verzorgen of alleen de muziek draaien als er al apparatuur aanwezig is. Sinds 2003 werken we ook samen met bands en (vinyl) dj’s. Deze combinatie werkt zeer goed bij evenementen, waar wel altijd muziek moet zijn, maar ook wat afwisseling in de presentatie daarvan.

Onze favoriete muziek is eigenlijk altijd te horen tijdens onze optredens. Zowel de dance classics uit de jaren 70 en 80 als de hedendaagse ‘house’ muziek behoren dan ook tot onze favorieten, maar ook lekkere feestkrakers en meezingers mogen niet ontbreken. Justin wil ook nog wel eens neigen naar de R&B en hip-hop kant, maar gelukkig zorgt Ruben dan nog voor de nodige trance en club.

Next Generation bestaat nu al bijna 10 jaar, wat begon met draaien op klassenfeestjes in de brugklas is nu uitgegroeid tot een professionele drive-in-show met veel ervaring. Momenteel studeren we in Amsterdam en hebben we daar nog wat nevenactiviteiten. Ruben is bijvoorbeeld werkzaam bij de belichtingsdienst in Het Muziektheater voor De Nederlandse Opera. En als we zelf niet hoeven te draaien is Justin nog behulpzaam bij een andere drive-in-show.

Meer info