Ietste4en
Amnsteldijk 31 hs
1074 HT Amsterdam

Tel: 020-6628136
Fax:


http://ietste4en.nl

Ietste4en

Allemaal hebben we regelmatig wel iets te vieren. Een bijzondere verjaardag, een promotie, een geboorte, een jubileum of een verrassingsfeest.Ietste4.nl helpt u met op maat gesneden diensten: een enkel advies, de volledige organisatie of een bijzondere aankleding van uw huis of locatie. Ons motto is: u de fun, wij de vaat. Uw wensen en smaak zijn bepalend. Traditioneel, trendy, klassiek, kleurig of volgens thema: u vraagt, wij organiseren. Met veel enthousiasme zoeken we naar de beste combinatie van vraag en aanbod, zodat uw feest anders dan anders is, maar voor een redelijk tarief.

ietste4en.nl neemt u alle organisatie uit handen en verzorgt uw feestje tot in de puntjes, geheel naar úw smaak en wens. Is het budget beperkt, of kunnen juist kosten noch moeite gespaard blijven: ietste4en.nl denkt graag met u mee.

Speciaal zijn onze arrangementen bij u thuis. Wij verzorgen de catering, aankleding, ontvangst en bediening in aangepast aan het thema of uw sfeer.

U kunt eventueel zelf voor de drank zorgen. U heeft een onbezorgde middag of avond met uw gasten en na afloop wordt alles afgewassen en opgeruimd.

B.v voor uitgebreide verjaardag, huwelijks feest of andere soortige ontvangst.

Meer info