Ferry Gerats
Jonkershof 7
6561 AN Groesbeek

Tel: 024-3973011
Fax: 084-7319817


http://www.goochelaarcumfraude.nl/

Ferry Gerats

Ferry Gerats - Goochelaar Cum Fraude

Veelvuldig Prijswinnaar, dit gebeurde elf maal, verdeeld over verschillende categorieën, o.a. algemene goochelkunst, goochelen met speelkaarten, mentalisme en komisch goochelen. In het bijzonder noemen we hiervan:

Wereldkampioenschappen Brussel Onderscheiding voor komisch goochelen Nationaal Concours Onderscheiding voor originaliteit Repertoire: Tablemagic - Comedy Magic Act - Beursoptredens

In Bananasplit was hij te zien als de enige eerlijke geldvervalser.

Jarenlang de huisgoochelaar van Heineken BV.

Bovendien had hij de bijzondere eer om op te treden op de gala-avond van het nationaal congres voor de goochelkunst. En dit gebeurde niet één maar zelfs twee maal.

Door zijn humor en zijn verstandsverbijstering wekkende mysteries is hij een van de meest gevraagde goochelaars van Nederland.

Hij is de gentleman-goochelaar, die optreedt op parties, recepties, personeels-, familie- en huwelijksfeesten, congressen, festivals en beurzen voor pacifisten en soldaten, voor gelovigen en mensen die het wel gelovigen, gedetineerden en iedereen die vrij rondloopt.

Ferry Gerats is aangesloten bij de Selected Magicians, hetgeen een waarborg is voor kwaliteit en zakelijke betrouwbaarheid.

Meer info