Feestproducties
Theaterstraat Nes 75 - 87
1012 KD Amsterdam

Tel: 020-5606900
Fax: 020-5606901


http://feestproducties.nl

Feestproducties

De feesten van FeestProducties zijn origineel, van deze tijd en met een scherp oog voor detail! Bij de organisatie van uw feest gaat FeestProducties samen met haar collega’s van Styling.nl, creatief aan de slag met uw wensen en doelstellingen.

Uw event wordt niet alleen voor u georganiseerd, maar vooral met u. Feestproducties neemt u het totale organisatiewerk uit handen. Van een jubileumfeest voor 3000 man met Alain Clark tot een intiem diner voor 15 personen met chef-kok Ron Blaauw in TOBACCO Theater.

Samen met Styling.nl, de event specialist van Nederland, is FeestProducties de architect en stylist voor in- en externe aankleding van feesten, beursstands, productpresentaties, congressen en modeshows. De focus van Styling.nl ligt op het creëren van een totaal concept waarbij design, persoonlijke wensen en functionaliteit samenkomen. FeestProducties en Styling.nl, een magische combinatie.

Kijk eens op de website van FeestProducties en Styling.nl, om te zien welke bedrijfsfeesten ze aanbieden, welk entertainment en styling je er bij kan boeken of gewoon om inspiratie op te doen!

Meer info